top of page

MAGÁNNYOMOZÁS

A magánnyomozás egy igen sok szegmensből álló, összetett működési terület.

 

Nem mindegy, hogy mi a feladat, pl. párkapcsolati hűtlenség kiderítése, fiatal védelme, eltűnt személyek keresése, stb. Minden cél más más szakmai eszközöket kíván, és más más felfogásban kell az adott kérdést megközelíteni.

Társaságunk sok éves tapasztalattal a háta mögött vállal komplex magánnyomozói feladatokat. 

Diszkréció, megbízhatóság, szakértelem, eredményesség jellemzi munkánkat.

Keressen minket, ha szüksége van egy megbízható, profi csapatra!

ADÓS

FELDERÍTÉS

Nem vagyunk pénzbehajtók, de egy kintlévőség behajthatóságával kapcsolatban azonban sok információval tudunk segíteni Önnek! Bízza ezt a szakemberekre.

KÖRNYEZETTANULMÁNY

A magánnyomozás során elvégezzük  üzleti partnerének - vagy akár magányszemélyek -anyagi helyzet, fedezet, működőképesség, fizetőképesség – vizsgálatát, ellenőrzését.

ÜZLETI INFORMÁCIÓSZERZÉS

Nyomozások üzleti titkok kiszivárogtatása, üzleti titkok átvétele és felhasználása ügyében. Kereskedelmi nyomozási szolgáltatások.  Ipari kémkedés felderítése.

ELTÜNT SZEMÉLY FELKUTATÁSA

Az eltűnt személyeket – ismerősök, rokonok, gyermekek, üzleti partner, adós, örökös stb. –felkutatjuk, tartózkodási helyét megállapítjuk, a szükséges lépéseket megtesszük.

PÁRKAPCSOLATI NYOMOZÁS

Ha párja szokatlanul viselkedik, és gyanakszik, akkor itt az idő, hogy lépjen, nem kell tovább bizonytalanságban élnie. Dokumentáltan, diszkréten dolgozunk.

PÉNZÜGYI

ÁTVILÁGÍTÁS

Részvénytársaságok, Kft-k, betéti társaságok, illetve egyéb gazdasági társulások átvilágítása. Feltárjuk a vizsgálat alá vont  társulás gazdasági, üzleti tevékenységét, kapcsolati rendszereit.

bottom of page